Vouwdozen: op maat - ecologisch - betaalbaar

Met 50 jaar ervaring staan we met kennis en advies paraat om je verpakkingsdoos van A tot Z te produceren. Een mooie verpakking doet je product nu eenmaal beter verkopen.

Vouwdozen afgestemd aan je verpakkingslijn
Alle vouwdozen kunnen volledig worden samengesteld volgens je eigen wensen, dankzij verschillende materialen, plooi- en druktechnieken en onze eigen ervaring en expertise.

Efficiënt productieproces
Heel het productieproces, van ontwerp tot levering van je vouwdozen, gebeurt onder ons eigen dak, zo ben je zeker van een vlotte doorloop van je verpakkingslijn. Wij hebben de mensen, een machinepark, de knowhow en voldoende opslagcapaciteit om efficiëntie tijdens de productie van je vouwdozen te maximaliseren.

Wij bezorgen je meteen het antwoord dat je zoekt en bij elke stap houden we nauw contact.

Vouwdozen: de ideale verpakking voor je product
Kartonnen vouwdozen zijn de ideale verpakking voor je product. Ze bieden bescherming en vormen tegelijkertijd een uithangbord voor je merk. Bovendien zijn ze ecologisch en kostenefficiënt.

Voor elke branche zorgen we voor vouwdozen met een kwaliteitsvolle uitstraling.

Vouwdozen met een extra beleving
Vouwdozen kunnen worden voorzien van een passende inlay met materiaal naar keuze, zo past je product perfect in de door jouw geselecteerde doos. Een extra beleving die gegarandeerd in de smaak valt.

Niet alleen onze vouwdozen plooien naar je wensen…

wij doen dat ook.

Met onze in-house kennis, hoogwaardige materialen en een eigen machinepark produceren we een all-in-one verpakkingsoplossing die perfect aansluit bij je product.
Wij drukken je kartonverpakking in alle formaten en in oplage naar keuze. Jouw wensen, technische normen en vereisten staan bij elke bestelling voorop.

Kwaliteit
Onze vouwdozen bieden jouw product optimale bescherming, dankzij nieuwe trends en innovaties.
We zorgen voor plooi- en vouwkarton dat bestand is tegen vocht of andere extreme omstandigheden. We zorgen zelfs voor vouwkarton dat zich thuis voelt in de diepvries.

Duurzaam
Jouw verpakking zo ecologisch mogelijk. Bij de productie van je vouwdozen bestellen we aangepast karton naargelang jouw verkozen verpakking. Dat is voordelig voor je portemonnee en voor het milieu.

Full colour druk
Bedruk je verpakking in één kleur tot vierkleurendruk. Met een mooie full colour druk, trek je jouw huisstijl door in je kartonnen verpakking.

Druktechnieken voor jouw vouwdozen.
Dankzij verschillende druktechnieken krijgt jouw verpakking de gewenste uitstraling:

  • DIGITAAL: Ideaal voor een kleine oplage met een optimaal resultaat.
  • OFFSET: Ook wel ‘vlakdruk’ genoemd. Met deze techniek garanderen we je het beste drukresultaat, met veel contrast, diepte en scherpte. Ideaal voor hoogstaande merkproducten.

Kies voor een extra toets
Je kan kiezen voor verschillende nabewerkingen in vouwdozen. Zo krijgt je verpakking een extra toets. Experimenteer met foliedruk en/of verschillende soorten vernissen of lakken.

  • Foliedruk: Een luxe uitstraling voor je product. Licht bepaalde delen van je product extra goed uit.
  • Spot UV-vernis: Jouw product beter beschermd tegen krassen en vocht.
  • Braille: Product uit de farmaceutische industrie? Dan helpen we je graag met brailleschrift op je verpakking.
  • Reliëfdruk: Verpakking met een extra dimensie.

Bijsluiters
Ook bijsluiters kunnen we voor jou drukken en vouwen. Perfect op maat van je verpakking en met dezelfde kwaliteit.

Laten we je vouwdozen realiseren
We willen je de best mogelijke verpakkingsoplossing garanderen. Vertrouw daarom op de expertise en het advies van onze verpakkingsspecialisten.