Bijsluiters drukken en vouwen: in alle soorten en maten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen, drukken en vouwen van je bijsluiter? Wij staan je graag bij in je papierkeuze, bedrukking en vouwwijze. 
Met expertise, maatwerk en garantie op kwaliteit vind je hier de bijsluiter die als gegoten zit bij je product. 

Bijsluiters drukken
Je product kan niet zonder een duidelijke bijsluiter. Die bevatbelangrijke productinformatie of gebruiksaanwijzingen.

Met onze specialistische blik denken we graag met je mee om je bijsluiter te bedrukken met de juiste papierdikte, druktechnieken en een efficiënt kleurgebruik in Pantone, CMYK of enkel zwart. Zo bezorgen we je keer op keer een vlot leesbare bijsluiter die perfect aansluit bij je product.

Alles is mogelijk

  • Van één kleur tot full color
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig
  • Digitaal of offset
  • Verschillende formaten en papier

Bijsluiters vouwen
Na het drukken, vouwen we je bijsluiter naar het gewenste eindformaat met behulp van moderne parallel-vouwmachines. Zo zit je bijsluiter als gegoten in de daarvoor bestemde verpakking.

Natuurlijk houden we hierbij rekening met je voorkeuren zoals de positie van het logo of het beeld, passend voor ieder formaat verpakking.

Lever je bestand, wij doen de rest
Heb je nog geen kant-en-klaar ontwerp? Of wil je graag weten wat er nog mogelijk is? Dan denken we graag met je mee om jouw ontwerp te realiseren.

Lever ons je bestand en wij doen de rest. Eticolor kan je geleverde teksten in het juiste formaat zetten, in de juiste stijl en in de door jou gekozen lay-out.

Grootste troef: alles onder een dak

Eén van onze grootste troeven is onze volledige in-house productie.

  • Meteen de antwoorden die je zoekt.
  • Bespaar tijd en geld voor zowel je bijsluiter als kartonnen vouwdoos.

Zullen we samen een ontwerp maken?
Laat de productie van je bijsluiter gerust aan ons over. Vertrouw op het vakkundig advies en de efficiënte aanpak van onze verpakkingsspecialisten.
Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden van formaten, papiersoorten, drukken, vouwen of complete vormgeving op maat van jouw product.