Over Eticolor Packaging

Noem ons gerust een familiebedrijf, gevestigd in Temse. Drukkerij Eticolor is sinds 1973 een gevestigde waarde voor kwaliteitsvolle vouwdozen en bijsluiters.

Onze corebusiness is kartonnage. Voor zowel Belgische als internationale klanten bieden we een full service bij de ontwikkeling en productie van vouwdozen en bijsluiters.

Doorheen de jaren hebben we een rijke en trouwe klantenportefeuille uitgebouwd. Vertrouwen en transparantie gaan daarbij hand in hand. Samen bouwen we aan jouw verhaal. Wij weten wat je nodig hebt, zonder woorden.

Onder de vleugels van Drukkerij VD
Onder drukkerij VD, vormen wij een geïntegreerd bedrijf. Dat garandeert betrouwbaarheid, efficiëntie en zekerheid op lange termijn. We produceren je verpakking inhouse en besteden zo weinig mogelijk uit.

Je verpakkingslijn, piekfijn
Wij staan voor je paraat. We ontwikkelen en produceren je verpakking van A tot Z. Met onze expertise en technologie van vouwdozen, vlakkarton en bijhorende bijsluiters, hebben we alle tools in huis.

Wij kijken graag mee door je eigen bril. Met advies op maat. Afgestemd op je product.

Wij maken kwaliteit zichtbaar

Inhouse knowhow, productie en transport

Geen uitbestedingen. Wij bieden je alles onder één dak. Moderne en efficiënte machines bedrukken en plooien je vouwdozen en bijsluiters perfect volgens je wensen.
Wij staan je bij met advies op maat.  Met de focus op je product.

Persoonlijk advies

Je bepaalt zelf je eigen afmetingen en je huisstijl. Onze ontwerpafdeling kan ook samen met jou de verpakking samenstellen en een desgewenst product maken.

Maatwerk

Van het allereerste idee tot de productiefase staan we je bij met raad en daad. Volledig afgestemd op je product.

Je vertrouwen waarborgen

Klantservice staat op de eerste plaats. Wij doen er alles aan om zowel je imago, als de uitstraling van je product kracht bij te zetten. Van ontwerp tot afgewerkte doos of bijsluiter, alles gebeurt in eigen magazijn. Dat zorgt voor een vlotte doorloop van je verpakkingslijn.

Ons team

Eticolor packaging is een familiebedrijf. Een team van 50 enthousiaste medewerkers met de gezamenlijke missie om al onze klanten de perfecte verpakking op maat te bezorgen

Onze aanpak

Je verpakking is een verlengstuk van je merkidentiteit en je verhaal, een meerwaarde die beleving toevoegt aan je product.

Onze waarden

Kwaliteit

Ons vakmanschap is het gevolg van jarenlange ervaring van ons en onze klanten. Dat levert gegarandeerde kwaliteit. Elke gedrukte verpakking of bijsluiter is identiek aan de vorige. Zo is er geen visueel verschil tussen verschillende batches.

Duurzaamheid

We doen ons uiterste best om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Ons productieproces wordt milieuvriendelijk gestuurd. Met aandacht voor het milieu.

Diversiteit

We dragen diversiteit hoog in het vaandel. Iedereen is welkom.

Flexibiliteit

Flexibel naar onze klanten, maar ook intern op de werkvloer. Een spoedbestelling? Een massa-order? Wij maken het graag voor je mogelijk.

Iso 9001

Ons ISO 9001 certificaat bewijst dat wij kwalitatief en gestructureerd werken. Elke dag opnieuw.

Efficiëntie

Een in-house machinepark, snelle schakeltijden, verpakkingen op maat. Steeds geproduceerd met korte en flexibele levertijden.

Open communicatie

We geloven in samenwerking, teamwork en collegialiteit. Dat zorgt voor een dynamische werkomgeving en een succesvol resultaat voor de klant.

Transparantie

Op elk moment en in alles wat we doen. Samen doorlopen we stap per stap het proces. Zo komen we tot een resultaat waar iedereen gelukkig van wordt.

Onze Beleidsverklaring

We geven onze klanten een professionele garantie op kwaliteit. Eticolor heeft de klemtoon gelegd als een betrouwbare partner in de sector. Je kan alles eenvoudig terugvinden in onze beleidsverklaring. Binnekort Online!